Handige tips

Gaat u binnenkort naar Balaia Village en bent u op zoek naar handige tips en links voor bijvoorbeeld autoverhuur, vliegtickets of de leukste activiteiten? Doordat wij al jarenlang in Balaia Village komen weten wij waar u het beste terecht kunt! Hieronder hebben wij een aantal handige tips en links voor u verzameld.

Autoverhuur

Balaia Village ligt in de prachtige Algarve. Er is genoeg te zien in de omgeving en om die reden raden wij u aan om een auto te huren tijdens uw vakantie. Van het oude centrum van Albufeira tot aan Olhos d’Agua (een gezellige badplaats) en vele andere schitterende stranden.

Wij adviseren u om een auto te huren bij het lokale bedrijf Auto Rent. Zo spaart u geld uit ten opzichte van de commerciëlere partijen. Daarnaast is het bedrijf gevestigd aan de zijkant van de parkeerplaats op het vliegveld van Faro. U kunt dus gelijk na aankomst uw gereserveerde auto ophalen, wel zo gemakkelijk!

auto-rent-algarve

Vliegtickets

Om zo goedkoop mogelijk te vliegen raden wij u aan om ruim vantevoren uw vliegtickets te bestellen. Daarvoor kunt u het beste gebruik maken van één van onderstaande websites.

vliegwinkel-logo

Overige links en activiteiten